Verslag Pécrot door Teqphilla (04/12)

Verslag Pecrot 4/12

Deelnemers: slechts 4

Aanwezigen die gelijk hadden om te komen biken op vrij zwaar modderig parcours waren (tripple S) Schriele Schrale, Spatflap,Stunt en mezelve.

’s Morgens vroeg vertokken met de bus vanuit Wijnegem. 4 bikers vooraan en 4 fietsen achteraan in de bus. De perfecte manier om naar Pecrot te rijden, de trein tot daar nemen zou enkel voor durvers zijn. Daar aangekomen, een zware teleurstelling, op de drankenkaart enkel Leffe terug te vinden. Dan maar vertrokken voor een tocht met een bijna maximaal offroad percentage. Dit zorgde na enkele dagen voldoende neerslag voor veel slijk en modder. Gevolg hiervan, bij menig biker begonnen tandwielen te haperen, het gewicht van die lichte carbon-fiets steeg met factor 20 en moeder de vrouw kon achteraf niet lachen met een wasmand vol zand.

Score voor deze tocht ***1/2.

Aangekomen in de tent was de Leffe-teleurstelling van ’s morgens snel vergeten. Schriele en Stunt waren al op pisten-jacht geweest en met succes, bij mijn aankomst stonden ze al klaar met een frisse Rochefort. Heerlijk…

Kilometers: 47

Aantal beveurrungen: uitzonderlijk 3

Aantal pisten:  elk 2

De laatste 10: gewonnen door: dat ik er geen gedacht van heb. Schriele of Stunt daarna Spatflap en net naast het podium Teqphilla.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s