Verslag DKD Lente Editie (25/05)

Deelnemers: Vincke, Voorzitter, Jezus en Rupsje-Nooit-Genoeg

Kilometers: Vincke en Jezus (46), Voorzitter (39), Rupsje-Nooit-Genoeg (naar schatting 25km)

Verslag:

Eenvoudig recept voor een geslaagde sportactiviteit.

Benodigdheden:

3 deelnemers, 3 fietsen, enkele stukken rijstvla, 1 rups, 1 Regi, 1 Kön, 20 hellingen, 20 afdalingen, 1 stad, 4 randgemeenten, een tiental singletracks, peper in ons gat, zout op de wonde. voor de garnering: blauwe lucht, zon en lentegeuren.

Bereiding:

1. Voeg 3 deelnemers samen in een Voorzitterskom. Let op, bij 1 van de deelnemers staat het achterwiel los. Al goed dat een andere deelnemer het zal opmerken.

2. Maak een kuiltje in de deelnemers en leg er de stukken rijstvla in. Maak het kuiltje toe. De deelnemers zullen de stukken opeten.

3. Gebruik een aantal van de hellingen, de afdalingen, de singletracks en leg ze op de stad en de randgemeenten.  Verdeel de deelnemers en hun fietsen over deze hellingen, afdalingen en singletracks. Ze zullen genieten.

4. Halverwege de bereiding leg je 1 rups in de kraag van 1 van de deelnemers.  De rups zal tot het einde van de bereiding op de deelnemer blijven zitten. Ook rupsen krijgen nooit genoeg van DKD rijden. De diepgevrozen Regi en Kön kan je trachten te ontdooien, maar daarvoor is de bereiding misschien te kort. In elk geval tref je ze tijdens de bereiding van één van de hellingen aan (net zoals in een vorige bereiding, toen er nog sneeuw lag).

5. Steek wat peper in het gat van één van de deelnemers (die met het grootste gat). Hij zal de andere twee deelnemers gedurende de bereiding meermaals uit het zicht rijden.

6. Open de Kontichse Oven. Ontdek dat er in deze oven nog singletracks liggen die je nog nooit hebt gebruikt voor een bereiding. Die oven is dus echt een feest voor de deelnemers! Leg de deelnemers met de ingrediënten in de oven en giet nog wat zout op de wonde die één van de bikers (die met de grootste baard) opliep bij een valpartij.

7. Haal de deelnemers uit de oven. Gebruik nog je resterende hellingen, afdalingen en singletracks om af te werken.  Voor de garnering: een flinke dosis blauwe lucht en enkele toefjes zon maken het gerecht volledig af.  De lentegeuren kan je er net voor het serveren nog over strooien.

Smaken zal het!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s