Verslag EBVV Gembië (Gast 8, 1-2 juni)

Aanwezig: Acht

Al gaan slapen: Macht, Vacht, Bracht, Schoonzacht, Nacht, Nacht, en Kind Acht

1. Welkomstwoord. De vice-vice-voorzitter dankt namens de voorzitter de aanwezige voor zijn aanwezigheid en heft het glas. Hij zet het leeg terug neder.

2. Bierkeuze. Er is tal van Orval. Na dit punt een minder.

3. Bruulbiker op Safari. Vice-vice-voorzitter uit het verlangen om naar Zuid-Afrika te gaan en vraagt of er dan echt niet nog iemand mee wil. Hij ledigt het glas.

4. Bruulbikers The Movie. Hoe zit het daar mee eigenlijk ? Werkgroep ?

5. Copywriting. “Coule, coule la Lesse”. “Cris et Chuchotements”. “`Le pays ou les pierres prient”: Allen correct, doch weinig sloganesk. “La Meuse frissonne sur un air de sex”: uitgeprobeerd, doch overdreven. “In de poep”: bekt lekker, en toepasselijk. Vicevice op bikeweekend zonder fietsbroek, dus 3 tochten in de zwembroek gefietst. Afrader.

6. Evaluatie. Gembes is mooi. Nog mooier in de zon. Warm ook. Dorst wordt gelest.

7. Fauna. Vicevice mijmert tegen zijn glas over de fauna die hij tegenkwam te Gembië, waaronder een hinde van een grootte groter dan hemzelve, die hem het pad kruiste en zelf toenadering zocht.

8. Geluk. Aanwezig. En weer een Orval minder.

9. Gyroscopisch effect. Aanwezig. De 28er deed meer dan vlijtig zijn werk, en mocht dit weekend over de rode, gele en blauwe lus van Daverdisse stuiteren. Content. Ook content van den Orvalalalal.

10. Meubilair Driekoningenstraat. Staat er nog. Nadia heeft ook weer geworpen. Het is nen Elvis geworden. Er komt wellicht nog meubilair bij. Relatief weinig over meubelrepen gepraat.

11. Ontbijt: Bereid door Macht. Goei ei. Smaakte amper naar meubel(reep). Minder geweld en met eten-gesmijt ook. Miste Pfars wel, qua nachtelijke verhalen en hout.

12. Ornithologie. Bracht kent veel van vogelen, hij heeft dan ook al twee kinders (Nacht en Nacht), en spotte dan ook ettelijke valkuilen in de tuin. Er is ook gevist, in de beek in de tuin, en dat werd des avonds gecueddoor Vacht en opgegeten door allen. Het betrof enkele beekforellen, een vlagzalm en een zadel van Pé.

13. Statistieken: 10 + 27 + 32, maakt, op de kop: 69 kilometers

Bruulwezens, u werd gemist.

8

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s