Verslag Toertacht Kapellen (door Acht, 12/06)

Die woensdagochtend, terwijl menig vader, moeder en al daar tussenin zich naar zijn/haar/hets plaats van arbeid of plaats van scholing der resultaten van het aanbrengen van tussenins tussen vaders en moeders repte, hadden Acht en HvS vrij spel. Althans toch een uur of tweeënhalf.
Afspraak gebeurde om 9.00 ter huize Vacht & Macht, alwaar HvS vaststelde dat een groot lid een groot rijwiel verantwoordt. Vertrekken gebeurde om 9.07, alwaar HvS content was zijn fiets voor 360 euro te laten bekostigd hebben, en hij kleurde koper van contentement. Geknald werd van 9.07 tot 11.17, alwaar HvS terug richting huiswaarts diende te vertrekken.
Tussenin werden aan een ijltempo 37 kilometers single getrek afgetrekt, waarbij er een soort van gpstrack gecombineerd met gepijlte gevolgd werd, een parcours dat vaak als een Ouroboros in zichzelf keerde en er langs de andere kant weer uitkwam. Herhaald single getrek op het conto van Acht zorgde ervoor dat toch steeds het pad nooit ver bijster was, en de mooiste 3D stukken aaneengerijgd werden door prachtige diepzanderige duinglooiingen, alwaar Acht HvS voor het eerst in zijn carrière pijn kon doen. HvS respondeerdigde door Acht dan de andere 30 kilometer van het getrek pijn te doen.
Gemiddeld werd er keihard gereden en veel pijn geleden. HvS had er van genoten zei hij. Acht heeft tot op de dag van vandaag last van naweeën. Laten we er een gewoonte van maken. Lang leve het 4/5e arbeidsregime, lang leve de 5/4e wielmaat !
Acht
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s