Geen verslag van Baisy-Thi (22/06)

’t leek geen dag om te biken, en dus besloten GeenVinke (8), GeenHVS (stunt) en GeenVoor (paki) te gaan fietsen.

Naar Baisy Thi, geen alledaagse bestemming in een geenVlaams landsdeel.

Wegens geen zin in geen heuvels. Geen getalm echter: na nog geen uur waren we er, vertekkensklaar.

geen vlakke stukken wisselden elkaar af. Court st Etienne bleek vlakbij, en dat was het eerste uur zichtbaar aan de geen ontboste gebieden en het grote aantal geen gebouwen. geen geen plezier vervulde onze geenpacemakers.

Tot daar plots geen te ongladde brug over een beek opdook. ‘Geen gevaar’, riep GeenVoor, en buitelde ruggelings en saltogewijs het water in.

en geen Geens in zicht. gelukkig viel de pijn nog enigszins mee, en na geen tijd waren we weer weg, echter niet voordat we nog een biker hetzelfde truukje zagen uithalen. geen gevaar was de conclusie van de dag (en geen ongeluk dat er geen pfars in zicht was – wat had hij met geen gevaar gedaan? er geen ramp van gemaakt?)

geen laag tempo en geen traag rijden bleken de genen te domineren, en er was geenszins gebrek aan beveurrungen . Geen paki te zien. en dan drong de keuze zich op. 65 of 50? geen twijfel, riep geenVoor. geen makkelijke keuze, zeiden de twee andere. geen geen pijn was namelijk voelbaar. en dus werd er besloten tot geen lange pijn, die echter al pijn genoeg was. zodat voor we het wisten de laatste geen20 daar waren.

en toen was daar geen houden meer aan. GeenVoor trok strepen, die met veel moeite door geen HVS en GeenVinke gevolgd werden – al had ik liever geen moeite geschreven. op geen twee kilometer van het einde leek alles in een definitieve plooi gevallen, ware daar niet de geen 26er genaamd GeenVinke. Vanuit de achterhoede drong zich geen kleine remonte op, en op de meet wist deze geen niethaas de overwinning binnen te doen.

Geen klein bier, net als de chimay bleu die niet niet werd geconsumeerd.

geenvinke: geen niet-biker van de week?

stats: 50 km

geen alcoholtest aanwezig

uw GeenHVS

20130623-235305.jpg

20130623-235318.jpg

20130623-235326.jpg

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s