Verslag tocht Schildersspat, door 8 (09/02)

Over het parcours kunnen we bondig zijn : copy Péest van menig toertocht Halle, laatst nog het décor van #10YBB.

Over Pé kunnen we kort zijn, net als zijn broek: hij buffelde gnoe-gewijs over het bespatte parcours, als was het een rodelbaan, reed iedereen behalve zichzelf in de vernieling en had achteraf voor iedereen tal van uitspraken & advies.

Over HvS kunnen we snel zijn, net als hij. Hij is terug en beloofde ook voortaan aan te rijden naar elke excursie die zijn bijscholing tot überbiologische met zich mee zal brengen.

Over Spat kunnen we enthousiast zijn, net als hij. Liet geen demarrage aan zich voorbijgaan en trok of kielzogde vlak achter Pé de delegatie naar zijn ongeëvenaarde oprit.

Over Schriele kunnen we vinnig zijn, net als hij. Blij met een af tuinhuis, het vooruitzicht te gaan skiën en goede benen, ging hij vooral vanaf kilometer 20 voluit en likte zo als vierde de paal voor Spats oprit.

Over Panini kunnen we snijdend zijn, net als hij. Hij trok strak staart tot aan de kapel van OLV Maria BVO, om daar,vanuit de strategisch gekozen positie van rode lantaarn, erin te slagen om met een welgemikte snijage twee voorliggers tot team C te herleiden. Snijdig !

Over Acht kunnen we pezig zijn, net als zijn Achiel. De eerste twintig hieltrapte hij nog licht hijgend achter oppergnoe Pé en gastSpat aan, om dan na de beveurrung dan toch maar in de pedalen te klikken. Overmoedig zo bleek, en dik tegen de zin van Achiel, die er op km 30 de brui aan gaf. Een diepte-interview met gast Rose Versand dan maar.

Over Rose Versand kunnen we verwelkomend zijn. Reed strak in het pak en wederom iemand uit het zicht  en zou volgens de statuten mogelijks een lidmaatschap kunnen claimen, mocht hij ambiërend lid zijn. Trainee dan ? Juridische ? Toch al uitvoerig gefeliciteerd.

Over Bressie, Bressin, Spanjaard, SvHvS, Schriellin en de bijbehorende nageslachten kunnen we aansluitend zijn, net als zij. De hangar van SpatDonalds gonsde van gezelligheid, kindervreugd en kippenseparatorvlees.

Over Spat en Spatta kunnen we buitengewoon gastvrij zijn en dankbaar. Dank.

Over de afwezigen kunnen we ongelijk hebben.

Stats:
iedereen 40 km, iedereen blij.
HvS, Schriel, Panini aanrij – geef maar door aan veur hoeveel
Pé reed aan met een auto.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s