VACATURE: P zoekt 1 intrim shithead

P zoekt 1 intrim shithead (60%) in het domein ‘Didactiek Geschiedenis’ (M/V) Binnen het Instituut voor taalwetenschappen , in het kader van de Specifieke shitheadavond bij paki .Uw opdracht heeft een structureel karakter in de drie kerntaken van de shithead:’drink,kaart en lach’.

U coördineert het vermaak en bent medeverantwoordelijk voor de vervanging van de echte shithead in dat kader; U werkt nauw samen met de andere  voor een optimale realisatie van die avond bij paki. U bouwt onderzoek uit in het domein van de didactiek”shithead”.U realiseert wetenschappelijke publicaties en verwerft en beheert onderzoeksfondsen. Op het vlak van wetenschappelijke en maatschappelijke dienstverlening: U verzorgt interne dienstverlening (o.a. als lid van de bruulbikers, medeverantwoordelijkheid voor je medebikers. U werkt aan externe dienstverlening (o.a. uitbouwen van relaties met …..). Gezocht profiel U bezit een diploma “ik kan fietsen”in het vakgebied Moutainbike.  U bezit het diploma van pools. U hebt gebrek aan buitenlucht, bij voorkeur samen met een wit schaap. Gebleken interesse in esthetica en kunstgeschiedenis strekt tot aanbeveling; U bent vertrouwd met de structuur en de inhoud van de wijzers van de klok en bent een expert op dat vlak. U beschikt over uitstekende didactische kwaliteiten en u legt in uw kaartspel de juiste accenten op verschillende vreemde talen. Uw onderzoekskwaliteiten sluiten aan bij de beleidslijnen van de bruulbikers .U hebt onderzoekservaring en publicaties in het domein van de ring of fire  ; U beschikt over leiderschapskwaliteiten; U hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden om in team te functioneren; U bent kwaliteitsgericht, integer, creatief en …. U kunt voldoen aan de wettelijke taalvereisten voor zowel de kennis van de onderwijstaal als van de bestuurstaal, het pools. De bruulbikers voorziet hiervoor in de nodige ondersteuning.

U kunt alleen online solliciteren en dit uiterlijk op  26 november 2014;Gelieve bij uw sollicitatie een motivatiebrief en onderzoeksplan toe te voegen;Er gebeurt een preselectie op basis van de ingediende kandidaturen; de verdere selectieprocedure is functiegericht en wordt door de selectiecommissie vastgesteld;Voor informatie over het invullen van het sollicitatieformulier kunt u contact opnemen met willie woltz en/of brambilla ;Met inhoudelijke vragen over de functie kunt u terecht bij P ( u echte shithead).

Dank.

P

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s