Verslag Felrose, met gasten, in 4 themata (Acht, 24/02)

  1. Glijden.

– qua startuur, van 8u30 tot 9u30 tot  uiteindelijk 10u10, wanneer de Roze Gasten uiteindelijk klikvast invulling gaven aan flextijd.

– qua parcours, dat bezaaid lag met een laag verse pletspap waar ze in de IJzervlakte in 1915 een overheerlijke soep van gemaakt zouden hebben.

– qua stuntvallen, door beide gasten op uitmuntende wijze uitgevoerd.

– qua voorband Achts, die afgelaten werd teneinde toch een vorm van grip te realiseren, maar dan besloot gewoon zachtjes leeg te lopen en dat elke 10 km opnieuw te blijven doen, nopend tot frequent stoppen en hergroeperen.

  1. Nevelen

– qua ochtendgloren, dat kort voor het binnenrijden van Gelrode bedekt werd met een sluier van genevelte en bleef hangen tot wanneer de laatste tien zouden begonnen zijn

– qua laatste, Rose denkend dat hij achteraan reed en flink doortrapte, zo de depannerende medebikers voorbijreed maar hen niet zag, en daarmee een heldhaftige laatste 20 reed en als eerste over de streep kwam terwijl de anderen achter hem frequent hergroepeerden, banden pompten en op hem wachtten. Proficiat Rose !

– qua finale ogenschijn van Gast Trans en Gast Toonguy, die in de eerste 15 kilometer grote gezwindheid en talent te bike tentoonspreidden, en we hopelijk nog veel mogen verwelkomen, maar vanaf het begon te modderhellingen alsnog toch verschillende regenboogfragmenten uitbeeldden, qua gelaatskleur.

  1. Helden.

– qua hellingen, die zich ophoopten tot 500 hoogtemodders

– qua Rose, die onverdroten doorploeterde (zijn namiddagplannen teneinde in Planckendael naar een giraf te gaan kijken wellicht indachtig) en stilaan toch echt een Bruulbikersshirt om de schouders verdient.

– qua gasten, de peper en zout van deze prachtige toertocht, er met hun ‘wooooooow’, ‘hoe graaf was da ?’, ‘WA?!’ en ‘….’ ervoor zorgend dat ook Acht, hen accompagnerend, de welbekende regio door onbevangen doch lichtbenevelde gastenogen te zien kreeg. Dank u daarvoor.

  1. Kwartet

– qua Gast Trans, die dit voorjaar met zijn madam op 10 maand tijd rond de Kaspische Zee gaat toeren, van thuis vertrekkend, met een trekkingfiets, een tent en vooral een uitkering voor loopbaanonderbreking zonder motief.

Held Trans, Wij kennen Jan Jambon ! Worde Johan ooit lid, ik draag hem voor als Transmeister.

– qua Gast Toonguy, die niet alleen een eigen kledinglijn van fietskledij maakt en verkoopt, maar derhalve ook erg stijlvol gekleed ging, een Tanguy Ottomer-achtige snor op zijn bovenlip onderdak biedt én buitengewoon stijlvol afdaalde, meestal niet in de berm belandend. Worde Toon ooit lid, ik draag hem voor als Stijladviseur.

– qua Rose, die, rekening houdend met flextijd, toch min of meer op tijd in Ekeren was om toch veel te laat te zijn om naar Planckendael te gaan.

– qua Acht, die bij het aanvangen van de toertocht al 28 uur niet geslapen had, maar als hij dat gedaan had, wellicht gedroomd had van iets met Felroze, met gasten, in 4 themata.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s