Verslag Toertocht Kasterlee (16/08)

Deelnemers: Spat, Panini, Ypsilon, Voorzitter, Paki, De Roze

Bloedverwant.
De Roze werd bij aankomst gehuld in de officiële Bruulbikersshirt maat 6. De Duvel-shirt werd snel verborgen en met heel veel trots begaf hij zich naar inschrijvingsstand. Een lid zoals het hoort!

Frappant.
Een toertocht in Kasterlee bevat niet per sé de bloso’s van Kasterlee maar kan ook de hele andere kant uit gaan, zijnde Retie en andere vormen van toendra en steppe. Aantal hoogtemeters: 20.

Weedplant.
Zie what’s app. Frappant ook wel.

Hallucinant.
Dat ook wel. Maar ook: de snelheid waarmee Paki na een bocht altijd wegveert. Grellig. Bijna gênant. Spat en ik moesten op onze tanden bijten. Enkel Spat kon in de laatste 10 inhaken. Ik reed alleen verder. Achter mij De Roze

Fazant,
en daarachter Panini & Ypsilon. De ouwe Bulls 9.8 van Panini deed het goed. En Ypsilon altijd even charmant. Wilde al snijden op kilometer 15, maar hield

Stand.

Binnenkant
van een bocht. Mag je niet nemen als je wordt ingehaald. Dat riepen enkele keurfeur-veldrijders die De Roze wilden passeren. Irritant eigenlijk. Get a life. “De kop van a moeder!”, zou mijn zoon zeggen. Tolerant?

Irrelevant.
De vele waarschuwingsborden op het parcours. “Gevaar” als je op een bosweg uitkomt waar nooit auto’s rijden; “Steile klim” als we hier nauwelijks over kunnen spreken. “Eenmalige passage!” over een passage waar je zelfs nooit meer door zou willen fietsen, ook al kreeg je de toelating.

Ambulant.
Niet leuk om voor u iemand plat op een brancard te zien worden weggebracht naar een ambulance. Niet plezant.

Aan de kant.
Enkele stoelen opzij gezet en ons met tripel en pils (!) bevochtigd. Spat: “Pils?” (ogendraaiend) en iets later: “Pils?” (zuchtend). Auvergne werd gemist (de panorama’s! de zon! de hellingen!) en afkicken hiervan was nodig, maar desalniettemin een feestelijk terugzien met niet-Auvergnianen!

Kilometerstand
45

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s