Verslag Hoogerheide (door HvS, 20/12)

Beste voorzitter,

Hoogerheide daar net over de grens, heeft heel wat in petto.  

De tocht genereerde dan ook een opkomst te vergelijken met een samsonkerstshow in de Elisabethzaal. De rijkunsten van de opgedaagde deelnemers lag op een even hoog infantiel niveau als bovengenoemd evenement.  Het beklimmen van boomwortels was voor velen een onoverkomelijke happening.

De aanwezige Bruulbikers probeerden er een strak tempo in te krijgen, maar werden opgehouden door een onophoudelijke stroom van niet-hazen.  Onze Jezus, normaal gezien in deze periode een aanbeden man, werd paljas genoemd.  Dat het zover moet komen.

Nogmaals werd er bewezen dat Nederlanders geen Nederlands spreken, maar Dutch.  Toen Stunt en  Schrale een onfortuinlijke jonge man van de grond opraapten. Kregen ze een welgemeende “thank you” in het wezen gesmeten.  Er werd besloten om dit soort mensen voortaan te laten liggen in hun eigen babylonistische spraakverwarring.

Voor de rest reden we een mooie maar gekende tocht over de vele singletracks. Vinke en P trokken de kop en de rest probeerde daar achter te volgen.  Blij was ik dat mijn been terug kan mtb’en, nu de rest van het lijf nog.

Stunts nieuwe fiets remde de eerste 20 km vanzichzelf omdat TT schoten zijn remmen had opgegeten. Toen Vinke dit euvel had opgelost. Was er geen houden meer aan, want wanneer de grote wielen op gang kwamen, ging Stunt achter de koplopers aan. Lag het aan de fiets of heeft kleine Lola vorige week wat minder mogen eten? Feit was dat Stunt wel pap in de benen had.

In de kantine kregen we echt Nederlands bier, Lef of zoiets. Er werd er slechts maar 1 gedronken.

Echt kerst!

47 km
1 lef per persoon
1 cola voor P

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s