Toertocht Koersel-Stal-Beverlo-Terril-Beringen (14/02)

Allereerst mijn dank.

Dank aan Spat, Jezus, Ypsilon, Paki, Acht om zeer last minute via What’sApp in te pikken op de suggestie om Koersel en bijhorende terril te gaan berijden. Na tal van provinciale platheden, was het tijd om de grenzen nog eens te overschrijven voor hellingen en militaire domeinen.
Dank aan dorpsbewoner Fonne daarna om nog meer last minute via SMS in te gaan op onze vraag om aan te sluiten bij onze tocht. Door jou is hij Goud geworden.
Dank wederom aan dorpsbewoner Fonne voor je eeuwige glimlach, want zo werd je vooraf aangekondigd en zo heb je jezelf ook kenbaar gemaakt vanaf de start.
Dank wederom aan dorpsbewoner Fonne voor het continu wijzen en aanwijzen tijdens de tocht. De quote van de dag is met kop en schouders: “En ik woon dus daar ergens”. Uw vinger en bijhorende arm was wellicht stijver dan uw benen de dag nadien.
Dank wederom aan dorpsbewoner Fonne om een mooi tempo op te leggen voor team B (zijnde mezelf onder andere). Tot aan de beveurrung trok je zeer aangenaam kop.
Dank aan Paki om de pees er op te leggen en de competitiviteit, bij gebrek aan Vincke, met verve te voorzien in dit bosland.
Dank aan de regio Limburg voor het behouden van al dat bos, militair domein, terrils, single getrackte, heideland enz. Dit was veruit de mooiste regio die we dit jaar al bezochten.
Dank aan de terril want jij deed ons klimmen als ware het de Ardennen. Steile klimmen en dito afdalingen, met vooral de verrassende “achterrug” die wij van u moesten opstijgen en dat net in de laatste 10 waar iedereen eigenlijk al choco voor zijn ogen zag.
Dank aan mezelf om samen met Paki te kiezen  voor de extra lus op de terril, om dan geheel onnodig een tweede keer te moeten sterven, wetende dat de rest (Spat, Jezus, Acht) hem maar één keer zou beklimmen en wetende dat de Fonne en den Ypsi hen glimlachend rechts zouden laten liggen.
Dank aan de vrouw, de kinderen, de zondag, de rustdag, de vakbonden, de tochtorganisatie, de Citroëngarage, stad Antwerpen, mijn ouders en iedereen die het mij mogelijk maakte hier aan deel te kunnen nemen.

Dank.

Ook aan de Stunt en famililola voor de gelukzalige après-aprèsbike.

Kilometri: Veur & Paki 47, Acht & Spat & Jezus 44, Fonne 40, Ypsi 25
Pisten: 1 à 1,5 à 2

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s