Vlammen in Zoersel (verslag door De Roze, 23/10)

Eigenlijk begon het al een uur of zes voor de start: De sjablonen vlamden binnen. De erevoorzitter had een pintje gedronken, Jezus een glaasje wijn. Beide heren slaagden er ook niet in tijdig in het warme bedje te kruipen. De afzeggingen bleken definitief.

Vier dappere bikers vlamden alsnog richting Zoersel. Rose & Vincke moesten wat puzzelen om alle fietsen in een auto te laden en pikten met enige vertraging Paki op aan de oprit. Ook Panini had zich ondertussen Zoerselwaarts begeven, vanwege vorkproblemen met de 15 jaar oude Bulls. Maar die kweet zich nog prima van zijn vlammende taak.

Gedreven door een ijzige koude en mede door lange stukken asfeur in het begin, kende de tocht een vlammende start. Gevolgd door gevlam over bospaden. We vlamden verkeerd na een onduidelijk pijl, en vlamden nadien over enkele zeldzame stukken singletrack.

We dronken op ons gemak wat gele drank en vlamden verder richting leste 10. Die kenden naast een lange grindweg enkel brede bospaden en stukken asfeur. Weinig mogelijkheden om het verschil te maken dus. En toen Rose dan uiteindelijk afhaakte werd hij teruggebracht door een enthousiast vlammende haas. Zo vlamden we aan ruim 35 km/u richting Zoersel, waar 2 km voor het einde Rose zich toch aan de kant moest zetten en meteen uit zicht verdween. Vincke en Paki hielden het spannend tot op het einde en uiteindelijk gaf Vincke zich gewonnen om zo ongelukken aan het voetbalveld te voorkomen.

Om 11u konden we aan de Après beginnen en we vlamden rustig verder met de Westmalle: de bruine kwam uit een vat, de goudgele uit de fles. We dronken er 3 à 4 pp. Het was moeilijk om de tel bij te houden gezien er gedeeld werd en door externen getrakteerd werd.  Zo was er onder meer een gezellig weerzien met Johnny Voltage, die duidelijk de smaak te pakken heeft.

Quote van de dag: Er gaat momenteel veel energie naar mijn aars (Paki voelde wat kakdruk bij de beveurrung)

Km: 42

Pisten: 3 à 4 

Biker van de week: Panini -> He’s back! terug vaak en graag aanwezig, niet gesneden, goed gevlamd.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s