Verslag ABVV Mannenhol 10 maart 2017

Aanwezig: Jezus, Svekke, Bressie, Spat, Panini, Vincke, Paki, Pé, Stunt, Ere

Welkom edelhert Svekke

Kan je even burlen?

Schoon onderbreking

Paki is de usurpator

BETERSCHAP/ Bressie zijn puntje, taloorgang voor mezelf, er komt beterschap voor mezelf, er komt peterschap voor mezelf, zondag Bertem? meer fietsen hopelijk, ik spreek voor Bressie, Spat, Schriele, SPanini. Mag ik inpikke, vraagt Vincke? Bressie: misschien kinderen maar één hobby. vincke: ne zaadstop inlassen. Pé, hoe zit het de zaadstop? Tot 12 jaar mag abortus. Hobby’s, doen die musicals. een uurke in de week? Zwemlessen… je moet je  vrouw en je kindern opvoeden. Het is ambras. Vrouw, ik ga fietsen op zondag. Wacht, de paul heeft een reportage gezien. Kinderen krijgen eten. Hebben ze daar hobby’s? Da’s in de week, da’s niet in het weekend. Vanaf welke leeftijd. We zijn allemaal gekwalificeerd. Zijn er ook knuffel momenten? Moet ik ze dan terugpakken? Kan een groepstarief worden afgesproken. Allemaal één kind? Dan zijn we daar vanaf. Na 18 jaar vormen ze een bende. Alle kinderen cue. Ne PAW eigenlijk.

Svekke, piept uw zadel nog? Vincke heeft een nieuwe zadel gestoken.

CUT VAN CANNONDALE/ Opvolging. Er komt beterschap, ik heb mijn fiets nog altijd niet kunnen herstellen. We zitten met twee technische toppers. De Vincke heeft alles gerepareerd behalve de vering. Er was dan een pfff. Biezeke heeft ook de pfff gegeven. Elasetomeer. @cannondale waar zit die elastomeer? Elke vering moet je jaarlijks fixen. Niet bij de gangster van de Hessenbrug. De Vélodome is beter.

PIËMONTE/ HVS wordt gebeld. Zet hem efkes in de zon. Kop of let: het wordt piemonte. We zien u graag.Twee weken.

TRADITIE VAN HET VERSLAG SCHRIJVEN/ Pé vindt het een sterk punt. Het is een opgave. Ere stelt vijf regels voor. Wie deed mee, hoeveel kilometers, hoe zat het met de laatste 10? Vincke: misschien moet de voorlaatste schrijven. Schriel heeft wat last met het principe. Spat: consencus na een tocht wie schrijft het verslag?  PANINI er is een goei appke Strava voor kilometers bij te houden. Pé schrijft het verslag van Braine Le Comte. Jezus: dat boeit mij. Pé gaat er iets van maken.

TRANSGR51/ TRANSGENDER/ Schriele: aansluitpunt op de zaadstop. Paki: samenvatten, 1 mei, 30 april, 29 april, 28 april, maar dan omkeerd. We rijden met auto’s. Maandag zijn we thuis. Om 19u30 in Engleur in het station. Vlakbij Luik. Auto’s daar zetten. Met de trein verder treinen. Tot in Gouvy. 1u30 verder. Op 10km is er een camping overnachten. Een deel trekershut. Hoe meer zaad hoe meer trekkershut. 2 iemanden hebben gezegd dat fietsen op de treinen kan. Den Acht regelt het. Je kan niet reserveren. Je kan niet met tien fietsen tegelijk op den trein. We negeren dat?  Plan B: fietsen worden gebracht met remork. Schriele: sorry dat ik dat hert nog een kans kan geef. De koningeinnenrit is 75km. Svekke is volgwagen. Overnachtingen zijn tenten. Driesterrencamping. Met hoeren. Paki en Pé hebben nog werk. 75km is te veel. het moet plezant blijven. Het is geen trans zoals vroeger, het is meer een groepsweekend waar we zoveel mogelijk allemaal samen willen fietsen.  WIj bekeken  de koningenrit. Waarom niet meer mountainbiketracks van 55km bekijken?  Ge moet wel beginnen fietsen.  De agenda’s staan vol.  65km per dag, op dag 1 ok. Er zijn wel heel veel vertragende factoren.

ZONDAG/Bertem.

CIMES DE WAIMES/ Bekijk hieronder de presentatie

https://bruulbikers.files.wordpress.com/2017/03/cimes_de_waimes_abvv.pdf

Te weinig eten vanavond.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s