Verslag van de BoelaeBVV door de Usurpator (07/07)

Aanwezigen: PPDGS, Beskens, Schriele, Drosh da Flosh, Vonkje, Pé, Usurpator, HvS, Van de Stuntenare

Er waren drie puntjes. We vonden vooral de mannenreis 2018 belangrijk. Belangrijker dan het volgend Bruulbikers men-only weekend. Bijgevolg waren de vrouwen ons voor met een datum voor hun weekend. Ik geloof dat zij in de herfstvakantie wilden gaan. Dit ontstelde ons. Er was maar één manier om hen slimmer af te zijn: vòòr hen op weekend gaan. Haha, dat zal hen leren! De datum: 14 en 15 oktober. Het werd het “Anjerweekend” gedoopt, want “anjer-“ klinkt een beetje als “najaars-“. Vonk en onze ontbrekende en gemiste vriend Rozé zullen het Anjerweekend organiseren.

Onze trots was hersteld. Zodoende konden we het weer over de mannenreis hebben. Meerdere opties waren te horen: Sudetenchallenge, Zona Zero Zero Zero, Slovenië 2.0, Graubunden, Piemonte, Wales. Maar die laatste is enduro, vond Vonkje. Hij toonde dit ook aan met enkele foto’s. Maar velen lachten dit weg. Haha, enduro! Zij relativeerden het gebrek aan een achtervering en riepen ons Bruulbikerschap meermaals in als argument om die zogezegde endurotrails een poepje te laten ruiken. De Usurpator stelde 22 september voor als nieuwe ABVV om enkele uitgewerkte voorstellen tegen elkaar af te wegen. HvS zou Graubunden of de Sudeten presenteren, Paul Spanje en Pé zou voor Wales pleiten.

Restte ons nog het derde punt: vrijgezellenfeesten en de daarop volgende trouwpartijen. We besloten dat HvS zijn getuige niet op de hoogte mocht worden gebracht van zijn rol als getuige. De getuige van Paul was wel aanwezig in de persoon van onze geliefde Vonk. Hij vond het meer gepast om de besprekingen te houden zonder de verloofde in kwestie. Toen die laatste ging plassen werd er nog even gezegd: “Heisweg” maar dat droeg niet veel bij. Wordt vervolgd!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s